Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Jaký bude For Fishing 2023?

For Fishing 2023 se bude konat 16. – 19. února 2023 a je příležitost, vrátit tento velmi oblíbený rybářský mezinárodní veletrh do starých kolejí před období Covidu.

Osobně jsem veletrh navštívil naposled v roce 2020, tedy měsíc před tím, než vypukl ten covidový blázinec a od té doby jsem na veletrhu nebyl, byť jsem hodně četl a slyšel. Ne příliš vysoká účast vystavovatelů a také návštěvníků nestála za nic dobrého, což je samozřejmě logické.
Do toho ještě přišel Brexit a složitá administrativa a logistika exportu anglického zboží do zemí Evropské unie – která přetrvává do dnes a nejsem příliš velký optimista, že se to v nejbližší době zlepší.

Letos by to ale už mohlo být o něčem jiném – výrobci a zástupci značek, stejně tak, jako široká rybářská veřejnost, jsou po období veletržního půstu přímo nadržení. Myslím, že letos v únoru je velká šance vrátit veletrh tam, kde dříve byl. Tedy 3 plné haly k prasknutí všeho možného, co s rybařinou souvisí, spoustu známých tváří a potyček na záchodcích :))

Letos se tam fakt těším, jsem zvědavý a plný očekávání. Katalog vystavovatelů je k dispozici zde:
Katalog vystavovatelů For Fishing 2023

Z potvrzených značek, které veletrh navštíví jsou například:
Mivardi, Karel Nikl, Delphin, Trabucco, Maver, Adventer & fishing, Mastodonts Baits, Nash, DK fishing (Anaconda atp.), Nastrahy.cz, Bad Carps, Flacarp, Mikbaits, Lowrance a další, … a autogramiáda Rudolfa Hrušínského 🙂

Předpokládám, že zástup domácích značek bude co nejvyšší. Můžete se pak těšit na reportáž z veletrhu.

Vstupenky jsou k zakoupení již nyní v předprodeji za 180 Kč na webu PVA Expo.