Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Jak bylo na ForFishing 2024?

Letos jsem se na FF docela těšil, protože poprvé jsem si řekl, že pojedu spíše ve čtvrtek, než v sobotu. Chtěl jsem si to v klidu projít a na všechno se podívat a nestát se součásti davu, podle kterého musíte připůsobit své tempo.

Jak se ukázalo, udělal jsem dobře. Po příjezdu k výstavišti jsem byl hned uvnitř a mohl se kochat rybářskými věcim, a to úplně bez front. I když to byl čtvrtek, tak lidí bylo docela dost.

Jedna z prvních zastávek byla u stánku Parys, kde jsem doufal, že bude Ali Hamidi přítomen, ale nebyl… tak holt fotka bude příště 🙂 ale zaujali mě tam proutky od Daiwi, konkrétně kaprařský model Ninja. No asi je čas vyměnit stávající Dwarfy 🙂

Co mě překvapilo, tak byl docela málo novinek. Co se týče feederu i kaprařiny (přivlač moc nejedu, tak netuším). Co mě ale dost zaujalo je nový tuzemský výrobce boilies Suprafeeds. Co se týče příběhu, tak koule na anglický způsob mě očarovali. Osobně mám raději měkčí a nevysušené a tyhle to splňovali. Také jsou bez přidaných skořápek a jen nadupané samými super přísadami. A co je mi také sympatické je to, že nemají X různých druhů. Zatím 2 a třetí se chystá. Ke každé příchuti jsem viděl peletky 4,5 mm a dip. V srotimentu mají také několik příchutí popek.
No, co vám budu, těším se, až si objednám pár kg a hned to půjdu na Berounku vyzkoušet. Určitě o tom napíšu a natočím na YT kanál Czech Fishing TV.

Tak zase příště na FF2025!